Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:کارشناس مسئول حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان بر تاکید بر ضرورت بیمه دام‌های عشایر و روستاییانی که در تعارض با حیوانات وحشی گفت: در حال حاضر بیمه دامداران در مقابله با حیوانات وحشی حذف شده است.


رحیم الوندی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شکار حیوانات وحشی توسط عشایر و روستاییان دامدار، اظهار کرد: عشایر و روستایان برای حفاظت از دام‌هایشان و جلوگیری از ضرر اقدام به کشتن حیوانات وحشی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که باید دام‌های عشایری که با حیوانات وحشی در تعارض هستند بیمه شوند.
وی افزود: همچنین باید محصولات کشاورزی روستاییان در مقابل حمله گراز که به مزارع آن‌ها خسارت وارد می‌کند، بیمه شود.
کارشناس مسئول حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: برخی گونه‌های حیوانات وحشی، گونه‌های ارزشمندی هستند که در خطر انقراض قرار دارند و باید با بیمه دام‌ها، از شکار این گونه‌ها توسط دامداران جلوگیری شود.
چند سال پیش مقرر شده بود که همه روستاییان و دامداران می‌توانند دام‌هایشان را در مقابل حیوانات وحشی بیمه کنند ولی این بیمه در حال حاضر حذف شده است.
الوندی با بیان اینکه جهاد کشاورزی بخشی از بیمه روستاییان و دامداران را تقبل می‌کند، تصریح کرد: با بیمه دام‌های روستاییان و عشایر در مقابل حمله حیوانات وحشی، اگر دام با چنین حوادثی تلف شود دامداران  متضرر نمی‌شوند اما در حال حاضر بیمه دام‌های دامداران در برابر حمله حیوانات وحشی حذف شده است و دیگر حمله حیوانات وحشی به دام مشمول بیمه نیست.
وی ادامه داد: این موضوع موجب شده است که دامداران و عشایر برای حفاظت از دام‌هایشان و متضرر نشدن حیوانات وحشی را شکار کنند. برچسب ها: شکار ، بیمه ، دام

منبع: خرداد

کلیدواژه: شکار بیمه دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدیدی که از شرکت دامداران شهرستان نیشابور با اشاره به  استفاده از  بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور درهم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • آزمون و بووه؛ زوج خط حمله رُم برابر ناپولی
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند